Hola amics.
Ha passat un any, ja en teniam ganes. Tots a punt per tornar-hi. Amb els nostres amic euskalduns ho tenim tot preparat per un cop mes, compartir uns dies amb la mateixa ilusio que tenen els nens que surten d'excursio.
Aquest any la travessia consisteix en anar de Sarria fins a santiago i despres segons veiem arriba fis a Finistere. Els nostrs amics del nort ens han preparat alguna sorpresa que no ens volem explicar.
Aixi doncs sortim al mati, un cop hem passat per la bascula per controlar la situacio de partida, direccio a Martina-xemein.
La primera parada la fem a Mollerussa al bar del canal per esmorzar,cal anar preparats.
Sortim a les onze direccio pamplona on tenim previst dinar.
Com que ens imaginem que el sopar sera molt dur de idim dinar de menu en un restaurant que ens recomana una pamplonica que ens trobem. Dinem i despres decidim anar a fer un gintonic a la placa per fer jna mica de temps.
Reemprenem el cami fins a Martina. Alli ens esperan els nostres amics amb tot a punt per sopa a la sociedad. Nosaltres ja anem preparats amb dos caixes d inedids, un pernil ,una garrafa d oli i una sindria que agafem a ultima hora no se ben be per que.
Portem les xapelas que ens van regalar ells i unes barretines que hem comprat per correspondre.
El sopa com era d esperar esta al nivell que que ens tenen acostumats.
Ha passat un any, ja en teniam ganes. Tots a punt per tornar-hi. Amb els nostres amic euskalduns ho tenim tot preparat per un cop mes, compartir uns dies amb la mateixa ilusio que tenen els nens que surten d'excursio.
Aquest any la travessia consisteix en anar de Sarria fins a santiago i despres segons veiem arriba fis a Finistere. Els nostrs amics del nort ens han preparat alguna sorpresa que no ens volem explicar.
Aixi doncs sortim al mati, un cop hem passat per la bascula per controlar la situacio de partida, direccio a Martina-xemein.
La primera parada la fem a Mollerussa al bar del canal per esmorzar,cal anar preparats.
Sortim a les onze direccio pamplona on tenim previst dinar.
Com que ens imaginem que el sopar sera molt dur de idim dinar de menu en un restaurant que ens recomana una pamplonica que ens trobem. Dinem i despres decidim anar a fer un gintonic a la placa per fer jna mica de temps.
Reemprenem el cami fins a Martina. Alli ens esperan els nostres amics amb tot a punt per sopa a la sociedad. Nosaltres ja anem preparats amb dos caixes d inedids, un pernil ,una garrafa d oli i una sindria que agafem a ultima hora no se ben be per que.
Portem les xapelas que ens van regalar ells i unes barretines que hem comprat per correspondre.
trobem un utilitat per la sindria. El tema consisteix en veure qui es capaç de mantindre-la damunt del cap fen equilibri mes temps.
El Xomin tres segons
El manu arriva fins a cinc
El ramon es supera i arriva fins a vuit segons
Els vascos remontan amb l Eusebio que fa la millor marca amb nou segons.
El tema acaba com no podria ser d altra manera
Finalment fem la foto amb tots els participants de la competicio.
Acabem amb una foto de familia i anem a dormir al costat meteix de la societat a una casa enorme que es de la familia del alberto tota per nosaltres.
Dema toca començar un dia dur de camino!!!!!!
A dormir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Digueu la vostra...