dimecres, 25 de setembre del 2013

De Ponferrada a Vilafranca del Bierzo

Dormim en hbitacions compartides, una doble i una triple. Aquestany no anem als albergs. El cert es que el anar de hostals fa que tinguem menys contacte amb els pelegrins, però tot i aixi hem conegut molta gent interessant.
La sortida de Ponferrada es molt llarga,es una ciutat de prop de cent mil persones, i desprès de caminar un hora i mitja parem a esmorzar. Avui beurem cervesa inèdit que l'Eusebio. I el Manu no coneixen.

Finalment sortim de la ciutat i entrem en zona de vinyes. Es interessant el canvi de paisatge, desprès de Astorga es va acabar. La messeta de cop i vam entrar en una  zona de bosc i ara hem canviat. El bosc per vinyes del bBierzo.
Anem fent camí.

També. Les cases. Han canviat

Tenim temps de treballar una mica

Un pagès es regala tomates i conversa

Parem en una bodega a fer. Un vinet

N'hi ha que per mes i tot

Finalment arribem a Vilafranca del Bierzo

Dutxa al hostal i a descansar

Veiem el partit del barça i sopem pop ous amb patates el Manu pizza.
Acaabem amb gintonic.
A 274 de 12 dormir
Crònica De un peregrino
Salida de ponferrada, etapa durisima llena de subidas y bajadas, como la vida misma. En un momento de inspiracion he cerrado los ojos, he visto cosas que me importan y he sentido una sensacion inexplicable.era algo que salia del corazon, le llamare sentimiento. Un sentimiento grande sin limites que me llena de alegria y que deseo compartir con todo el mundo.
Pienso que somos distintos del resto de gente. No hablamos tanto de mujeres, no damos valor al dinero, damos importancia al compañerismo a la tolerancia, lo negativo es que comemos mucho, no perderemos peso, a pesar del esfuerzo.


Eduard Cau Barrufet