Ja ha passat un any. Ja en teniam ganes.
Aques any compartirem el cami amb els companys euskaldunes.
Espero que serà un cop mes una experiència plena de sorpreses.
Be,sortim de Puiggros despres d'esmozar amb la intenciód'anar a dinar a Burgos.
Amb el cotxe de Ramon arribem a Burgos amb tres hores i mitja. Anem a dinar al mateix lloc que l'any passat ,"La Cueva" just davant de la catedral.
El dinar comprertet
Menjem sopa castellana i lechazo
Continuem fins a Leon, dos cents kms mes.
Arribem a les sis a la plaça de la catedral.
Descansem una mica despres de fer setcents kms.
Visitem la catedral i depres continuem fins a Puente de Orbigo a una casa rural que els vascos han llogat per dos dies.
La idea es dormir a una casa rural que han llogat els vascos per nosaltres sols.
Arrivem al Puente i trobem la lasa al costat del pont roma. Es el poble on arribarem dema depres de caminar desde Lleo
Descarreguem les motxiles i el menjar (pernil,oli, pa de rinyo ...) i esperem als companys.
Arribem a les nou. El Txomin el Manu i l'Eusebio venen carregats sense mesura: botelles de sidra,vi, ginebra, i menjar: anxoves ventresca bacallà a la vizcaina, bolets i ous.....
Preparem el sopar.
Tothom i participa
La taula fa goig
El Txomin fa una truita de bolets
El retrovamen es magnific.
Desprès de sopar els gintonics
L'Eusebio fa anys havia treballat de cambrer i té molt ofici.
La recepta del gintonics:
Porten copes adequades. I posa el suc de una llimona repartit entre les cinc copes. Desprès talla peles de llima i les passa per la part alta de la copa i desprès la posa a dins. Omple de gel , que cal. Que sigui un gel net amb bloc. Desprès i posa la tònica que cal que sigui molt freda perquè no desfi el gel. La tònica la posa al damunt d'una cullera posada al reves.
Els gintonics estan de muerte.
Anem repetint operació fins a 2/4 de 4.
Finalment anem a dormir
Eduard Cau Barrufet
Aques any compartirem el cami amb els companys euskaldunes.
Espero que serà un cop mes una experiència plena de sorpreses.
Be,sortim de Puiggros despres d'esmozar amb la intenciód'anar a dinar a Burgos.
Amb el cotxe de Ramon arribem a Burgos amb tres hores i mitja. Anem a dinar al mateix lloc que l'any passat ,"La Cueva" just davant de la catedral.
El dinar comprertet
Menjem sopa castellana i lechazo
Continuem fins a Leon, dos cents kms mes.
Arribem a les sis a la plaça de la catedral.
Descansem una mica despres de fer setcents kms.
Visitem la catedral i depres continuem fins a Puente de Orbigo a una casa rural que els vascos han llogat per dos dies.
La idea es dormir a una casa rural que han llogat els vascos per nosaltres sols.
Arrivem al Puente i trobem la lasa al costat del pont roma. Es el poble on arribarem dema depres de caminar desde Lleo
Descarreguem les motxiles i el menjar (pernil,oli, pa de rinyo ...) i esperem als companys.
Arribem a les nou. El Txomin el Manu i l'Eusebio venen carregats sense mesura: botelles de sidra,vi, ginebra, i menjar: anxoves ventresca bacallà a la vizcaina, bolets i ous.....
Preparem el sopar.
Tothom i participa
La taula fa goig
El Txomin fa una truita de bolets
El retrovamen es magnific.
Desprès de sopar els gintonics
L'Eusebio fa anys havia treballat de cambrer i té molt ofici.
La recepta del gintonics:
Porten copes adequades. I posa el suc de una llimona repartit entre les cinc copes. Desprès talla peles de llima i les passa per la part alta de la copa i desprès la posa a dins. Omple de gel , que cal. Que sigui un gel net amb bloc. Desprès i posa la tònica que cal que sigui molt freda perquè no desfi el gel. La tònica la posa al damunt d'una cullera posada al reves.
Els gintonics estan de muerte.
Anem repetint operació fins a 2/4 de 4.
Finalment anem a dormir
Eduard Cau Barrufet
Ubicación:Puiggros